HR-partner

HR Partner - som sikrer, at din virksomheds værdier bliver solidt transformeret til personligt ejerskab og engagement.  


Vi kan tilbyde dig én samlet HR-model, som giver dig mulighed for at få din egen HR-afdeling, hvilket er yderst interessant for mindre og mellemstore virksomheder. Vores erfaring giver dig mulighed for at skabe den perfekte balance mellem medarbejderne og virksomheden, så I i fællesskab opnår de bedste resultater. Det betyder også, at ledelsen kan fokusere 100% på at drive og udvikle virksomheden, og at medarbejderne er klar til nye udfordringer og udvikling.


Medarbejderne er den største værdi for din virksomhed, og det kræver en professionel og struktureret måde at motivere, udvikle og fastholde de gode medarbejdere.


Den bedste måde at sikre fremtiden på er ved at ansætte de rigtige medarbejdere og give dem de bedste rammer og vilkår for at udfolde deres kompetencer og erfaringer.


Vi kan hjælpe din virksomhed til at opnå dine mål og sikre virksomhedens succes samt udvikling.   


Kontakt os for at høre mere - vi finder den bedste løsning til dig.


Vi kan tilbyde de fleste HR funktioner i din virksomhed:


Gensidig respekt og dialog mellem ledelsen og medarbejdere er et nødvendigt for at opnå de bedste resultater, og til tiden, med synergi i virksomheden. Vi bidrager til, at tilliden øges på en enkel og effektiv måde? (små ting der virker!)


Vi sikrer, at den overordnede strategi og mission bliver trænger ned i organisationen (kommunikations-strategi), samt at der tages personligt ejerskab. En kommunikationsmetode der virker, og som giver resultater, der kan måles.   


Serviceeftersyn af stillingsbeskrivelser samt forberedelse og gennemførelse af den perfekte/optimale personaleudviklingssamtale. Hvad er behovet og hvordan transformerer vi inspiration og viden nemt, sikkert og effektivt til beslutningstagere. 


Fokus på åben og ærlig kommunikation og dialog på tværs af afdelinger skaber værdier og kendskab til nye muligheder.


Skabe en virksomhedskultur (hvor fejl accepteres). Hvis man tør fortælle om sine fejl er med til at udvikle og give høj kundetilfredshed samt lønsomhed.


2-vejs kommunikation med respekt og forståelse for indtjening og medarbejdertilfredshed.


Kunne vi opnå et bedre resultat for færre midler og ressourcer?


Skabe en positiv virksomhedsånd - Winner Spirit


Rekkruttering af nye medarbejdere


Evt. introduktionsprogram


Medarbejder udviklingssamtaler