Public Key Account Manager

Public Key Account Manager

Fokus på offentlige kunder

Jobprofil

 

 

Situation / Ansvarsområde

 

3stepIT er i gang med en særdeles positiv udvikling, og har derfor brug for at styrke organisationen med en Key Account Manager, der skal have fokus på de offentlige kunder.

 

3stepIT har en lang række partner- og kunderelationer og som Key Account Manager skal du være den daglige kontaktperson for disse. Opgaven over for partnerne i at sikre 3stepIT´s Lifecycle Management koncept, bliver en integreret del af IT-partneres løsningsforslag over for deres public kunder (slutkunder og brugere af IT-udstyret). Samtidig er relationsopbyggelse til eksisterende kunder essentielt, da en unik kundeoplevelse er centralt i 3stepIT’s go-to-market strategi. Det er et mål, at antallet af public kunde- og partnerrelationer udvides yderligere, hvilket også bliver en opgave som skal løftes.

 

Når løsningerne til slutkunderne skal implementeres, vil 3stepIT´s produktspecialister hjælpe til. Teamsamarbejde er en stor del af hverdagen.

 

 

Nøgleopgaver/succeskriterier:

 

Som Public Key Account Manager hos 3stepIT, får du ansvaret for udvikling, salg og rådgivning i forhold til IT-kanalen, og det vil derfor være en klar fordel, hvis du allerede har et bestående netværk, blandt de primære IT B2B forhandlere.

 

Det er en klar forventning, at du har en mangeårig erfaring med kontraktsalg og samarbejde med offentlige/public kunder.

 

Du får ansvaret for udvikling af egen partner- og kundeportefølje, der består af selskabets eksisterende partnere samt nye partner- og kundeemner. Udover salgs- og rådgivningsarbejdet vil du også blive involveret i udarbejdelse af ”go-to-market” strategier samt igangsætte nye aktiviteter.

 


Primære opgaver:

 

 • Vedligeholdelse og udvikling at eksisterende kunde- og partnerrelationer.

 

 • Etablering og udvikling af nye kunde- og partnerrelationer.

 

 • Udarbejdelse af tilbud og løsningsforslag.

 

 • Involvering i udarbejdelse af ”go-to-market” koncepter samt igangsætte aktiviteter.

 

 • Opbygge en pipeline, vækste forretningen samt indfri salgsbudgetter og indtjeningsmål.

 

 • Løbende være fagligt opdateret og tilegne dig ny viden i en branche som er i konstant udvikling.

 

 

Faglige kvalifikationer:

 

Du er absolut udadvendt og trives med opsøgende salgsarbejde – ligesom du formår at sætte dig ind i kundernes behov og situation, og du har:

 

 • 3-5 års salgserfaring med kanal- eller slutkunde salg mod det offentlige segment. Erfaring med salg og rådgivning indenfor HAAS og evt. hardware betragtes som en fordel.

 

 • Erfaring med public Key Account Management og udvikling af nye partnere og kunder.

 

 • Stort kendskab til salgsteknikker og processer – kan drive og udvikle salget.

 

 • Stor ansvarlighed og selvstændighed.

 

 • Det er en fordel, men ikke et krav at du har erfaring med offentlige udbud og samarbejde med SKI.

 

Du er, i samarbejde med din leder, ansvarlig for løbende at tilegne dig viden og altid være fagligt opdateret.

 


Personlige egenskaber:

 

 • Det er essentielt at du fungerer i en organisation med høj puls og mange deadlines.

 

 • Du sætter en ære i, at slutkunderne og partnerne får den nødvendige rådgivning og den rigtig løsning.

 

 • Du udstråler en høj grad af troværdighed, engagement og vilje til at hjælpe slutkunderne og partnerne.

 

 • Du prioriterer kundetilfredshed sådan, at partnerne og slutkunderne oplever, at du forstår deres forretning og opnår det ønskede resultat.

 

 • Du har evnen til løbende at tilegne dig ny viden og være fagligt opdateret.

 

 

Sprog & IT:

 

 • Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

 

 • Du er fortrolig med brug af Office-pakken (især Word, Excel og Powerpoint), Internet og anvender i dag PC som et naturligt værktøj i din hverdag.

 

 

Virksomheden tilbyder:

 

3stepIT tilbyder ansættelse i en global virksomhed, hvor initiativrige, innovative, ambitiøse og bidragende medarbejdere har gode muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt.

  

 • En spændende hverdag med gode kolleger
 • En arbejdsplads hvor humor og socialt samvær er en af kerneværdierne  
 • En attraktiv lønpakke, der modsvarer kvalifikationer
 • Fast løn
 • Provision
 • PC & mobil
 • Firmabetalt bredbånd
 • Sundhedsforsikring
 • 5 ugers ferie + 5 feriefridage
 • Frokostordning

 

 

Profil af nærmeste leder:

 

Der refereres til Sales Director, Mark Christensen.

 

Mark har været ansat hos 3stepIT Danmark i 7 år, og har inden da en mangeårig karriere i IT- og telebranchen bag sig.

 

I sin lederstil lægger Mark vægt på åbenhed, ærlighed, frihed under ansvar, medindflydelse og teamwork.

 

 

Beskrivelse af Organisationen:

 

I 3stepIT Danmark er der p.t. 26 ansatte.

 

Den danske ledelse udgøres af Managing Director Lasse Garby, Sales Director Mark Christensen, Customer Operations Manager, Christian Østergaard, samt Finance Manager, Michael B. Friis.

 

Derudover arbejder 4 personer med økonomi og administration, 8 personer i customer service og 13 personer med salg og produktansvar.

 

Det forventes at der i de kommende år skal ansættes 2-4 medarbejdere årligt.

 


Er du interesseret?

 

Kan du associere dig med ovenstående punkter og jobprofilen, så hører vi gerne fra dig.

 

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, eller har du andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Anders Egelund fra Deichborg & More.

 

Anders kan kontaktes på telefon 28 26 10 00 eller på mail anders.egelund@deichborgmore.com.

3stepIT er en nordisk virksomhed, der hjælper B2B kunder med at håndtere livscyklussen på deres IT-løsninger. Igennem den primære offering – 3stepIT’s Technology Lifecycle Management-løsning – hjælpes kunder med anskaffelsen, administrationen og udskiftningen af IT-udstyr på en omkostningseffektiv og bæredygtig måde.

 

3stepIT’s løsning henvender sig til B2B-markedet og er tilrettet mindre, mellemstore og store virksomheder og organisationer, der ønsker at gøre deres IT-portefølje mere bæredygtig og finansiel ansvarlig. Løsningens core 1 produkter tæller IT-udstyr, såsom laptops og smartphones, mens core 2 og 3 produkter tæller andre former for anlægsaktiver.

 

Technology Lifecycle Management-løsningen fokuserer på at gøre cirkulær økonomi til en realitet hos virksomheder. 3stepIT har vundet en række priser for forretningsmodellen, som foruden at tilbyde en mere bæredygtig tilgang til IT-udstyr også tilbyder en finansiel fordelagtig løsning, der hjælper med at reducere administrative opgaver og omkostninger.

 

3stepIT er desuden en af de største aktører i Norden inden for salg af brugt IT-udstyr. Ved at opkøbe virksomheders brugte IT-udstyr, kan 3stepIT dataslette og istandsætte udstyret til nye brugere på sekundære markeder. 9 ud af 10 af de enheder, som lander på ét af 3stepIT’s refurbishment centre får et liv nyt liv. De enheder der ikke kan videresælges bliver destrueret, hvorefter materialerne genbruges i produktionen af nyt udstyr.

 

3stepIT’s forretningsmodel tæller derved to løsninger: 1) Technology Lifecycle Management som inkluderer en livscyklushåndtering af IT-udstyr gennem en ´anskaf, administrér og udskift´-model, og 2) Opkøb af brugt IT-udstyr.

 

3stepIT er i øjeblikket repræsenteret i 4 lande: Danmark, Finland, Norge, Sverige. Derudover er 3stepIT gennem et joint-venture selskab med BNP Paribas Leasing Solution til stede i Tyskland, Frankrig, Italien. Storbritannien, Holland og Belgien og åbner i yderligere i yderligere lande de næste 12 måneder.