Telemarketing sælger

Telemarketing sælger

JobprofilHar du lyst til at udvikle dit salgstalent under kompetent sparring og coaching?


Med en hverdag i Eniros flotte nye lokaler ved Flintholm på Frederiksberg, kommer du til at repræsentere et af Danmarks stærkeste brands i en salgskultur der er uformel, ambitiøs, humoristisk og dynamisk.

Selvom det går stærkt, lægger de stor vægt på trivsel og udvikling af deres medarbejdere.

Inden du starter med at ringe ud til kunder, kommer du på et internt salgskursus med fokus på Eniros produkter og salgsværktøjer.

Herudover vil du løbende modtage målrettet undervisning, sparring og coaching af din nærmeste leder samt kompetente coaches, så du hele tiden er i udvikling.

 


Det kommer du til at arbejde med…


Med et produkt og et brand i ryggen, som de fleste kender, kommer du til at ringe til erhvervskunder.

Kunderne er typisk mindre danske virksomheder med vidt forskellige behov. Det er derfor din fornemmeste opgave at lytte til kunden og finde den bedste løsning til kunden i forhold til dennes digitale markedsføringsbehov på vores søgetjenester. Det at kunderne er så forskellige, gør, at du hele tiden får nye udfordringer og varierende samtaler, der udvikler både dine salgs- og kommunikationsevner.

 

Vi søger dig, der…


Du er motiveret for at arbejde med digitale medier, opsøgende salg og du kan lide at tale med mange forskellige mennesker dagligt. Som person arbejder du effektivt og du er resultatorienteret og målrettet.

Du har gode kommunikationsevner og er mindst lige så god til at lytte, som du er til at tale.

 

Hvad tilbyder Eniro?


I Eniro passer de godt på deres medarbejdere, og de tilbyder et attraktivt og inspirerende arbejdsmiljø med fokus på personlig og faglig udvikling, herunder en god fast grundløn, en attraktiv provisionsordning, pension og andre benefits.

Eniros værdier er: hjælpsom, engagerende og pålidelig. Kan du associere dig med disse og ovenstående jobprofil, så hører vi gerne fra dig.

 

Er du interesseret, eller har du spørgsmål ?


Er du interesseret i at hører mere om stillingen, eller har du andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Anders Egelund fra Deichborg & More


Anders kan kontaktes på telefon 28 26 10 00 eller på mail anders.egelund@deichborgmore.comVirksomheden tilbyder:


En spændende hverdag med gode kolleger.


En gagepakke, der modsvarer kvalifikationer, indsats og resultater


Fast løn


provision (Garanti provision i oplæringsperioden


Sundhedsforsikring


Pensionsordning


Frokostordning
Copyright © 2014 DeichBorg & More. All rights reserved