CV Optimering

CV optimering


Vi gennemlæser rigtig mange CV'er i forbindelse med ansættelser, og vi har også en viden om, hvad det er, som mange virksomheder ønsker, der skal fremgå og ikke fremgå af et kort og målrettet CV. Det er derfor af afgørende betydning for dig, at du præsenterer dig bedst muligt med en tydelig skildring af din erfaring, dine kompetencer og de resultater, du har været med til at skabe i tidligere ansættelser.


Vi kan hjælpe dig til at optimere dit CV, så du får større chance for at blive indkaldt til samtale.


Kontakt os for at høre mere - vi kan hjælpe dig til at udvikle dit CV, så du har en større chance for at komme til samtale.


CV'et er en Salgsbeskrivelse af Dig - der gør en forskel!


Ikke alle er født med evnen til at sælge - og slet ikke, når det kommer til at sælge sig selv. Det er ofte et forlegent og ukomfortabelt anliggende at tale om sig selv, eftersom mange af os er ydmyge væsener underlagt Jantelovens skrappe tone. Det er derfor svært at illustrere forståelsen af den personlige branding, der oftest kan betyde knald eller fald i din søgen efter drømmejobbet. Salget af dig.


Det velkendte CV er et 3D billede af din historie, din fortid, men også et billede af dine kompetencer, der kan være nyttige for en potentiel arbejdsgiver.


Som udgangspunkt består et CV af seks forskellige komponenter:


Personlige oplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

En personlig profil, der tegner et billede af, hvem du er.

Tidligere stillinger, herunder ansvar og resultater.

Tilegnede færdigheder og evner.

Uddannelsesmæssige kvalifikationer (IT/sprog) og nuværende personlig udvikling.

Fritidsinteresser.


Vi hjælper dig med at gøre dit CV mere iøjnefaldende og sælgende...