Den perfekte jobsamtale

Den perfekte jobsamtale...


Vi hjælper med at forberede dig på den perfekte jobsamtale. Forberedelse, hvilket materiale skal du have med, påklædning, øjenkontakt, glimtet i øjnene, positive ord, kropssprog, stille de gode spørgsmål, virke interesseret i jobbet osv.   


Vi kan hjælpe dig, så du bliver god til at sælge dig selv maksimalt på din næste jobsamtale.Kontakt os for at høre mere om, hvordan du kan sælge dig selv bedre i din næste jobsamtale!


Jobsamtalen er et vigtigt salgsmøde, der kræver optimal planlægning, gode argumenter og mod!


Vi har ikke lært at sælge os selv, og derfor er det meget svært at sætte ord på vores styrker og kompetencer.


Det skyldes, at de fleste mennesker bliver forlegne og ukomfortable ved at skulle tale om sig selv, eftersom mange af os er ydmyge væsener underlagt Jantelovens skrappe tone.


Det er derfor svært at illustrere forståelsen af den personlige branding, der som oftest kan betyde knald eller fald i din søgen efter drømmejobbet.


Vi tager dig igennem hele processen i forbindelse med jobsamtalen, og vi lærer dig at bruge en meget velkendt præsentationsteknik, som kaldes "The Elevator Pitch". Her bliver du i stand til at "sælge dig selv" på en meget klar, præcis og spændende måde, der sikrer, at alle dine vigtige budskaber fremgår koncist af interviewerens notater, når samtalen er slut.