LinkedIn profil optimering

LinkedIn optimering


Når man skal søge nyt job eller sikre sit professionelle netværk vedligeholdes og udvikles så er det yderst vigtigt at have en så optimal LinkedIn profil som muligt.


Vi kan hjælpe dig til at optimere din LinkedIn profil så du hermed har større chance for at blive indkaldt til samtale.


Kontakt os for at høre mere om vores erfaringer og hvordan vi kan hjælpe dig til at udvikle din LinkedIn profil, så du hermed har en større chance for at komme til samtale.

Du bør anvende LinkedIn til rigtig mange erhvervsrelaterende opgaver:


Synliggørelse af dig og dine aktiviteter

Elektronisk CV som giver maksimal synlighed ift. karriereskift

Skaffe vigtig viden om dit netværk (personer og virksomheder)

Give dig vigtig viden og inspiration

Effektiv som kommunikationsplatform (opslag og mail)


Mange ledige job besættes via LinkedIn:


Et faktum er, at mange kandidater til stillinger meget ofte findes, uden at jobbet slås op på traditionel vis, men hvor kandidaten findes via netværket.


Vi erfarer, at rigtig mange ledige job offentliggøres via firmaets LinkedIn side, hvilke giver ganske gode resultater.


Kort fortalt, så er baggrunden for succesen, at jobannoncen deles eller like(s) af personer i deres netværk, der synes, at jobbet lyder spændende. Vi konstaterer, at både medarbejdere og personer i netværket videresender jobannoncer til deres netværk. Det giver stor spredning, der er meget effektivt og målrettet, da budskabet ofte rammer inden for en branche eller inden for en jobtype, der kunne være en potentiel kandidat.


Rekrutteringsfirmaer som DeichBorg & More anvender også LinkedIn som search platform:


Vi søger ofte "anonymt" eller researcher og henvender os til kandidater, som vi søger os frem til via søgeord eller brancher. 


Det er især i denne forbindelse, at man skal have en LinkedIn profil. Uden de rigtige søgeord i de rigtige felter/rubrikker er det mere et tilfælde, hvis vi finder frem til dig. Dernæst er det også  meget vigtigt, at du  har en opdateret beskrivelse af dit karriere- og uddannelsesforløb, der giver et kort og præcist billede af dig.


Til at beskrive dine resultater kan STAR modellen anvendes med fordel: Situation - Task - Action - Result.