Public Key Account Manager

Public

Key Account Manager

Jobprofil

 

 

Situation / Ansvarsområde:


3stepIT er i gang med en særdeles positiv udvikling, og har derfor brug for at styrke organisationen med yderligere en Key Account Manager, der skal have fokus på de offentlige kunder.

 

3stepIT har en lang række partner- og kunderelationer og som Key Account Manager skal du være den daglige kontaktperson for disse. Opgaven over for partnerne i at sikre 3stepIT´s Lifecycle Management koncept, bliver en integreret del af IT-partneres løsningforslag over for deres public kunder (slutkunder og brugere af IT-udstyret). Samtidig er relations opbyggelse til eksisterende kunder essentielt, da en unik kundeoplevelse er centralt i 3stepIT’s go to market strategi. Det er et mål at antallet af public kunde- og partner relationer udvides yderligere, hvilket også bliver en opgave som skal løftes.

 

Når løsningerne til slutkunderne skal implementeres, vil 3stepIT´s produktspecialister hjælpe til. Team samarbejde er en stor del af hverdagen.

 

 

Nøgleopgaver/succeskriterier:

 

Som Public Key Account Manager hos 3stepIT, får du ansvaret for udvikling, salg og rådgivning i forhold til IT-kanalen, og det vil derfor være en klar fordel, hvis du allerede har et bestående netværk, blandt de primære IT B2B forhandlere.

 

Det er en klar forventning, at du har en mangeårig erfaring med kontraktsalg og samarbejde med offentlige/public kunder.

 

Du får ansvaret for udvikling af egen partner- og kundeportefølje, der består af selskabets eksisterende partnere samt nye partner- og kundeemner. Udover salgs- og rådgivningsarbejdet vil du også blive involveret i udarbejdelse af ”Go-to-market” strategier samt igangsætte nye aktiviteter.

 


Primære opgaver:

 

 • Vedligeholdelse og udvikling at eksisterende kunde- og partner relationer.

 

 • Etablering og udvikling af nye kunde- og partner relationer.

 

 • Udarbejdelse af tilbud og løsningsforslag.

 

 • Involvering i udarbejdelse af ”Go-to-market” koncepter samt igangsætte aktiviteter.

 

 • Opbygge en pipeline, vækste forretningen samt indfri salgsbudgetter og indtjeningsmål.

 

 • Løbende være fagligt opdateret og tilegne dig ny viden i en branche som er i konstant udvikling.

 

 

Faglige kvalifikationer:

 

Du er absolut udadvendt og trives med opsøgende salgsarbejde – ligesom du formår at sætte dig ind i kundernes behov og situation, og du har:

 

 • 3-5 års salgserfaring med kanal- eller slutkunde salg mod det offentlige segment. Erfaring med salg og rådgivning indenfor HAAS og evt. hardware betragtes som en fordel.

 

 • Erfaring med public Key Account Management og udvikling af nye partnere og kunder.

 

 • Stort kendskab til salgsteknikker og processer – kan drive og udvikle salget.

 

 • Stor ansvarlighed og selvstændighed.

 

 • Det er en fordel, men ikke et krav at du har erfaring med offentlige udbud og samarbejde med SKI

 

Du er, i samarbejde med din leder, ansvarlig for løbende at tilegne dig viden og altid være fagligt opdateret.

 


Personlige egenskaber:

 

 • Det er essentielt at du fungerer i en organisation med høj puls og mange deadlines.

 

 • Du sætter en ære i at slutkunderne og partnerne får den nødvendige rådgivning og den rigtig løsning.

 

 • Du udstråler en høj grad af troværdighed, engagement og vilje til at hjælpe slutkunderne og partnerne.

 

 • Du prioriterer kundetilfredshed sådan at, partnerne og slutkunderne oplever, at du forstår deres forretning og opnår det ønskede resultat.

 

 • Du har evnen til løbende at tilegne dig ny viden og være fagligt opdateret.

 

 

Sprog & IT:

 

 • Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

 

 • Du er fortrolig med brug af Office pakken (især Word, Excel og Powerpoint), Internet og anvender i dag PC som et naturligt værktøj i din hverdag.

 

 

Virksomheden tilbyder:

 

3stepIT tilbyder ansættelse i en global virksomhed, hvor initiativrige, innovative, ambitiøse og bidragende medarbejdere har gode muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt.

  

 • En spændende hverdag med gode kolleger.

 

 • En arbejdsplads hvor humor og socialt samvær er en af kerneværdierne.

                                      

 • En attraktiv lønpakke, der modsvarer kvalifikationer.

 

 • Fast løn
 • Provision
 • PC & mobil
 • Firmabetalt bredbånd
 • Sundhedsforsikring
 • 5 ugers ferie + 5 feriefridage
 • Frokostordning

 

 

Profil af nærmeste leder:

 

Der refereres til Public Sales Manager, Dorthe Jakobsen Mandøe.

 

Dorthe har været ansat hos 3stepIT Danmark i 3 år, og har inden da, en mangeårig karriere i IT-branchen bag sig.

 

I sin lederstil lægger Dorthe vægt på åbenhed, ærlighed, frihed under ansvar, medindflydelse og teamwork.

 

 

Beskrivelse af Organisationen:

 

I 3stepIT Danmark er der p.t. 23 ansatte.

 

Den danske ledelse udgøres af Managing Director Allan Juhl, Sales Director Morten Rooed Hansen, Customer Operations Manager Christian Østergaard, samt Finance Manager Michael B. Friis.

 

Derudover arbejder 4 personer med økonomi og administration, 6 personer i customer service og 8 personer med salg og produktansvar.

 

Det forventes at der i lighed med tidligere år også fremover skal ansættes 2-4 medarbejdere årligt.

 

 

Er du interesseret?

 

Kan du associere dig med ovenstående punkter og jobprofilen, så hører vi gerne fra dig.

 

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, eller har du andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Anders Egelund fra Deichborg & More.

 

Anders kan kontaktes på telefon 28 26 10 00 eller på mail anders.egelund@deichborgmore.com.

 

Om virksomheden:


3stepIT´s services henvender sig primært til virksomheder og organisationer, der har en større IT- platform samt et behov for håndtering af livscyklussen på deres IT-løsninger. 3stepIT hjælper deres kunder med at håndtere finansieringen, administrationen og udskiftningen af IT-udstyr på gennemsigtig, omkostningseffektiv og miljørigtig vis.

 

De services 3stepIT tilbyder, er tilrettet mindre, mellemstore og store private samt offentlige virksomheder med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi, og reduktion af omkostninger og administration. 3stepIT´s koncept blev oprindelig udviklet til at kunne administrere IT-udstyr, men er lige så velegnet til også at administrere andre former for anlægsaktiver.

 

3stepIT er desuden en af de største aktører i Norden inden for salg af brugt IT-udstyr. 3stepIT finder et nyt hjem til udstyr, som ellers typisk ville blive sendt til recycling eller i værste fald blive bortskaffet ved destruktion. Al hardware bliver dataslettet, renset og testet på 3stepIT´s klargøringscentre.

Ved hjælp af klargøringscentrene kan 3stepIT forlænge levetiden på IT-udstyr og optimere genanvendelsen. 3stepIT videresælger 98 % af det udstyr, der returneres af kunder, mens de resterende 2 % destrueres, hvorefter råmaterialerne genanvendes.

 

Da 3stepIT håndterer store mængder af udstyr og har effektive processer, kan kunder tilbydes en fordelagtig pris for finansiering, administration, udskiftning samt korrekt bortskaffelse af IT-udstyr. 3stepIT´s kunder får sikkerhed for, at følsomme oplysninger på al hardware der returneres, bliver dataslettet før det bliver videresolgt eller bortskaffet.

 

3stepIT er i øjeblikket repræsenteret i 6 lande: Danmark, Finland, Norge, Sverige. Derudover er 3stepIT gennem et joint-venture selskab med BNP Paribas Leasing Solution til stede i Tyskland, Frankrig, Italien. Storbritannien, Holland og Belgien og åbner i yderligere 5-7 lande i løbet af de næste 12 måneder.