Person profil analyser

Person profil analyser


DeichBorg & More har udvalgt People Test Systems som vores primære samarbejdspartner.


Vi er uddannet og godkendte brugere i PTP-modellen, som giver et yderst kvalificeret bud ift. samtalen med medarbejderen eller kandidaten, som er meget velegnet ift. ansættelse af nye medarbejdere, kommunikation, medarbejderudviklingssamtaler mv.


PTP-profilen bruges normalt i forhold til specialister, ledere, funktionschefer og direktører.


Kontakt os for at høre mere - vi finder den bedste løsning til dig.

Analyser i forbindelse med rekruttering:


Forløbet giver ledelsen et grundigt indblik i kandidaternes personlighed som f. eks. ledelsesstil, holdninger og værdier samt evnen til implementering og eksekvering.


Ledelsen kan modtage fremadrettede anbefalinger i relation til motivation af den enkelte, hvilke fokusområder er der, og hvordan skabes de optimale organisatoriske forhold til præstationsoptimering.


Analysen afdækker, hvorvidt kandidatens udviklingsmål understøtter virksomhedens mål og medvirker til at sikre forrentning af rekrutteringsinvesteringen. Læs mere...


Analyser i forbindelse med medarbejderudvikling:


For at forstå de nuværende kompetencer og det fremtidige potentiale i nøglemedarbejdere er en flerdimensional vurderingsproces nødvendig.


I forløbet arbejdes der med personlighed, logisk kapacitet og teamperformance og omfatter en kortlægning og lukning af talent-gap.


Analysen hjælper dig med at definere de strategisk vigtigste positioner samt evaluere det nuværende potentiale i disse positioner.