Digital Account Manager

Digital Account Manager

Jobprofil


Med en hverdag i Eniros flotte lokaler ved Flintholm på Frederiksberg, kommer du til at spille en vigtig rolle i forhold til den rejse Eniro er på, hen imod den digitale verden.

Udover den portefølje af kunder som du selv kommer til at arbejde med, så kommer du til at virke som sparringspartner / intern coach for Eniro´s team af dygtige sælgere der sælger online markedsføring på udvalgte platforme.


Du bliver Eniros ekspert indenfor digitale medier og din berøringsflade i huset bliver stor. Udover at være en daglig inspirator for dine nærmeste kolleger, får du en stor berøringsflade i huset, hvor du skal deltage i alt fra sparringsmøder til produktudvikling og salg til egne kunder.Det kommer du til at arbejde med…

Du får ansvar for egen kundeportefølje som du skal vedligeholde samt opbygge. Du har ansvaret for kunden fra start til slut, hvilket indebærer afholdelse af kundemøder samt opfølgning og kundepleje. Du sælger online markedsføring på Eniros egne sites samt på Eniros partnernetværk. Kunderne er typisk mindre danske virksomheder med vidt forskellige behov, det er derfor din fornemmeste opgave at lytte til kunden og finde den bedste løsning til kunden i forhold til dennes digitale markedsføringsbehov.

 

Vi søger dig, der…

Du har erfaring fra en tidligere stilling, hvor du har arbejdet med digitale medier. Du kender til Google AdWords, Bing Ads, Facebook Ads, Display og generelt ved du, hvad der rører sig i den digitale verden.  Du er en inspirator og du har lyst til at føre an på den digitale rejse, vi er på hos Eniro. Du er en vindertype der har erfaring med salg og kundekontakt og du kan lide at være i kontakt med mange forskellige mennesker hver dag.


Som person er du nysgerrig, kreativ, dynamisk og løsningsorienteret.  Du har gode kommunikationsevner og er mindst lige så god til at lytte, som du er til at tale.

 

Hvad tilbyder Eniro?

I Eniro passer de godt på deres medarbejdere, og de tilbyder et attraktivt og inspirerende arbejdsmiljø med fokus på personlig og faglig udvikling, herunder en god fast grundløn, en attraktiv provisionsordning, pension og andre benefits.

Eniros værdier er: hjælpsom, engagerende og pålidelig. Kan du associere dig med disse og ovenstående jobprofil, så hører vi gerne fra dig.


Er du interesseret i at hører mere om stillingen, eller har du andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Anders Egelund fra Deichborg & More


Anders kan kontaktes på telefon 28 26 10 00 eller på mail anders.egelund@deichborgmore.com